Post by transiagrebcaddurl on Mar 12, 2022 8:57:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiny Island Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiny Island Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več vira ▞▞▞
▞▞▞ Tiny Island Survival 2022 version ▞▞▞
Še bolje bi bilo, če obstaja možnost izbire varnostne kopije, da lahko prenesem podatke v svoj novi telefon.
všeč mi je. Všeč mi je umetnost v starem slogu in igranje.
Zelo mi je všeč umetniški slog, precej prijeten. Bilo je kar dolgočasno, saj nimaš toliko možnosti za početi. Všeč mi je, kako liki počnejo stvari, neverjeten trud pri ustvarjanju igre.
Odličen začetek za neverjetno igro, le nekaj manjka.
Zabavna igra. Težko odložiti. V prihodnosti bi rad videl več!!!
Bilo je preprosto, a zabavno
Zelo mi je všeč, vendar moraš pogosto mleti
Neverjetno mleto in dolgočasno. nikakor ni mogoče pospešiti metala in srebra, ki se ustvarjata večno in ni vedno jasno, kaj naj bi turneja naredila. Iskreno, v tej igri sploh nisem užival
Wordz Ord cjk
Dobra igra zaenkrat, zabavno je zbirati vire in pravkar sem našel železo
ponavljajoče se ali pa mi je enostavno dolgčas. piksli so ljubki in dva moška ob strani v resnici nimata namena. naj odpluje na drug otok~
To je res zabavna in zabavna igra tudi na dolgi rok
Dobra mala igra, vendar postane nekoliko dolgočasna. Želim si, da bi bilo malo več. Opravljate veliko ponavljajočih se nalog.Na splošno je še vedno zabavna igra, zato priporočam, če je še niste preizkusili.
To je dolgočasno. Tudi druge igre tega razvijalca so bolj smešne in zanimive (igral sem in vem, kaj govorim. Izgubil sem napredek in nisem hotel začeti znova). Oprosti
Majhna in sladka igra... Všeč mi je bila
dobra igra btw, ampak tudi jaz želim cikel dneva in noči ter letne čase, kot v resnici, tudi upal sem, da boš dodal tudi nekaj novih festuers, plssss
Zabavno in srčkano. Kul koncept. Všeč mi je, kako lahko igram navpično, saj je treba telefon vedno obračati, lol
Čakanje na posodobitev
Ok igra
Do sedaj sem jo uživajo. Ne preveč zapleten in zelo sproščujoče. Vrsta željo sem prišel tutorial, ampak, zagotovo ne nuja.
Rad jo igram, vendar ni veliko za postoriti, takoj ko se popolnoma dvignete. Ali bo kdaj prišlo do posodobitve za več vsebine?
Zaenkrat tako dobro
Dolgočasna igra. Super neumno!
To je zelo osvežujoč mali naslov za preživetje! Ne spodbujajo oglasov tako močno kot drugi naslovi v tej kategoriji, mehanika pa, čeprav ponuja manj svobode kot nekatere igre, je še vedno edinstvena in dovolj privlačna, da je odličen ubijalec časa!
Lepa igra..Dobra igra..oglasi ni veliko n v redu
Glasba je mirna in ni veliko iger s piksli o preživetju. Upam, da boste dobili veliko denarja in posodobili več. Vso srečo!
Res zabavno. Kratki oglasi, ki jih lahko tudi preskočite
Zaenkrat je tako dobra, da je igra prijetna in kar je najboljše, da teče gladko, kontrole so zelo uporabniku prijazne in igra očara zaradi tako preprostega dizajna! Nadaljuj z dobrim delom!
Tiny Island Survival Приключенски sro
Do sedaj sem užival v tej igri! Vredno poskusiti, če uživate v malo preživetja na telefonu lol
To je dober način, da prenese čas. Všeč mi je hitro RPG grind. Priporočamo za vsakogar, ki ima rad, da nadgraditi.Enostaven za igranje, zelo zabavno zapravljanje časa. Skeleti so nadležni, vendar je igra še vedno zelo zabavna.
boj je zanič, ampak kot splošna premisa
Ta igra je precej zabavna, ko zberete dovolj src, ste dobri 👍
Tiny Island Survival Приключенски sro
Znižal sem oceno, ker ne morem ugotoviti, kako naložiti nov zemljevid, prosim, povejte mi in dal ga bom nazaj na pet zvezdic
Zanima me, ali obstaja kakšen drug način za zbiranje denarja?.. Lepo je, da bi predmet zbirali na ta način, toda ali ne bi lahko predmet naslednje stopnje povečal količino? Igra pa mi je všeč
Poskušam končati to igro, vendar se zelo ponavlja in sem precej obtičal, čakajoč na železo in mi vzame veliko časa samo za ta en predmet.
Zabaven namig za Nintendo's Survival kids na Gameboyu. Lahko bi koristilo nekaj sprememb, a vseeno zabavna majhna igra. 🙂
Zabavno, a preveč mleto
Precej zabavno in zasvojenost. Samo luštna mala kliker igra
Dobra igra, vendar se mi zdi malo prazna, ponavadi mi je všeč dinamično roguelike igranje, ta igra je precej dobra tudi za indie razvijalca
Super zabavno in dovolj preprosto za razumevanje
Igra je zaenkrat odlična in nisem imel nobenih težav (tudi zabavna)
Fyn
Jaz ljubim to igro. Je zelo preprosta in enostavna, a hkrati zelo zabavna.