Post by transiagrebcaddurl on Mar 12, 2022 8:54:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کوپن ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
تقریباً به همان اندازه عمومی که یک بازی عمومی می تواند دریافت کند. بازی می کند، خوب به نظر می رسد. توقع زیادی نداشته باش
بازی عالیه....مشکلی نداره....6 بار بازی کردم..فکر کنم یه بار دیگه بازیش کنیم..واقعا بازی فوق العاده ایه..ممنون که توسعه دادید.لطفا قسمت 2 رو هم توسعه دهید. .
این یک بازی واقعاً عالی، گیم پلی و گرافیک زیبا است، اما تنها چیزی که وجود دارد این است که یافتن برخی از گنج ها بسیار سخت است، بنابراین من بازی را فقط با 93٪ تمام کردم، بنابراین یک ستاره برای گنج و یک ستاره دیگر برای گرفتن گنج گرفتم. برای بیرون آوردن swordigo 2 خیلی طولانی است lol
Swordigo Авантуристичке lqwz
Swordigo Przygodowe rtw
بازی بهترین است اما دلیل دادن 2 ستاره این است که نمی توان با دوستان بازی کرد، منظورم این است که تصور کنید با دوستان خود بازی کنید باید حالت چندگانه وجود داشته باشد که چرا به من پاسخ نمی دهید.
خوب بازی خوب است، اما من فکر می کنم شما باید یک مجوز بدهید تا نشان دهید که می خواهید بروید که عالی خواهد بود
من که خوشم نیومد شاید بقیه دوست داشته باشند
Traffic Rider Karera pseb
خیلی سخت است که بعد از آن تجربه را خراب می کند
Swordigo સાહસિક anzb
ساده و سرگرم کننده. از بچگی اینو بازی میکردم و امروز بازی رو تموم کردم. واقعا قدردان تلاش در این بازی است. متشکرم
من 3 ستاره می دهم زیرا منتظر پاسخ شما در مورد قسمتی از شمشیر هستم، در غار بزرگ جایی وجود دارد که 4 مسیر برای عبور وجود دارد، اما همه در یک مکان هستند، بنابراین چه کاری می توانم انجام دهم؟ غار یخی چگونه می توانید از آن عبور کنید و در نهایت آخرین سوال در مورد یافتن تکه سوم مگبلید چگونه می توانید به کار بپردازید؟ یک کلیپ از یک ویدیو می تواند کافی باشد لطفاً شش ماه است که این بازی را انجام داده ام با تشکر از این بازی
افرین این بازی واقان خوبه
بازی ماجراجویی بسیار خوب اجرا شده! باعث می شود به جواهرات تصادفی که در فروشگاه پلی استیشن پیدا می کنید فکر کنم. فقط یک چیز وجود دارد که من را آزار می دهد. سرنگونی برخی از دشمنان (عمدتاً خفاش ها) به دلیل الگوهای پرواز نامنظمشان بسیار سخت است. گفتن اینکه آنها به کجا خواهند رفت سخت است. غیر از این، آفرین!
من عاشق بازی هستم اما وقتی جوی استیک سمت چپ را لمس می کنم کل صفحه سیاه می شود و بعد از 80 درصد بازی خیلی سخت تر می شود لطفاً آن را حل کنید.
Swordigo Pustolovske igre qoim
این بازی فوق العاده است من آن را به خوبی تمام کردم. من به آن یک ستاره 4 می دهم زیرا وقتی بازی را تمام کردید، هیچ تلاش دیگری وجود ندارد
خخییییییییی خوبههه
بازی عالی است اما من به سطحی رسیده ام که باید دکمه ای را بزنم اما نمی توانم به دکمه برسم bcs فضایی برای وارد کردن n در بالای u وجود ندارد چیزی مانند nife n اگر پرش کنی می میری پس من بوده ام گیر کرده لطفا کمکم کنید
یک خطا در بازی وجود دارد، نمی توان تمام بازی را کامل کرد، نمی توان آنقدر پرش کرد
راستش این بازی یکی از بهترین RPG های تاریخ است، اما دلیل امتیاز یک ستاره من به دلیل سطح دشواری است، در Chamber of Mage blade شکست دادن رئیس غیرممکن است، این بازی خوب است اما آنها باید امتیاز را کاهش دهند. سطح دشواری
عالی بود
من اینو بچه بودم ۷۸ سالم بود بازی کردم تمومش کردم😁ولی خیلی داستان قشنگی داره پیشنهاد میکنم بریزید
تمومش کردم 😀
حتی می توانم بگویم این بازی نوستالژیک است، این بهترین بازی مبتنی بر داستان تنها با 50 مگابایت است
سلام بار ۷ دارم بازیو تموم میکنم اونم توی یه روز بس که جالبه هم معمایی هم هیجان انگیز موسیقی هم بازی عالی تر کرده فقط یه فصل غار هست که خیلی سخته و پیچ در پیچه و یکم شخمی ولی میشه ردش کرد و اونایی که فحش میدن. اسکلا و رو بازی درک نمیکنن برای همین فحش میدن اگه بخواید مرحله اخرو برید حتما یه شیشه جون بردارین بدردتون میخوره و باید با صبر برین و هر چند ساعت یدونه بزنین نمیرین از قدرتش دوتای اول خوبن ولی دوتای اخر نه چون بازی سخت میشه خیلی خیلی سخت ولی از داستان پردازیم خوشتون میاد بازی نابیه..
گیم پلی خوب با سطوح زیاد. کنترلها بینقص نیستند، اما وحشتناک هم نیستند، در نهایت با زدن دکمههای نادرست چند بار فحش میدهید، معمولاً در بدترین زمان ممکن اما به اندازهای سرگرمکننده است که شما را تا پایان بازی ببیند.
سلام می گم کسی تونسته نگهبان قصر رو شکست بده من نتونستم و اینکه تو شهر دوم دو راه هست تو راه دوم همون هیولای پا آجری رو کسی تونست رد بشه ؟ پشتش چی هست ؟ من اونجا گیر کردم اگه کسی میدونه لطفا بگه 😘😘😋😋😣😥و اینکه بازی خوبی هست
میدونید چیه؟ من ۴ بار صد در صد کردم اونم برادرش اسمش قول سایه هستش بازی خوبی هم بود من دوستش داشتم از میسیقی هاش.
اگر دنباله یا حتی پست بازی وجود داشت، به من 5 ستاره می دهم
این بازی یک بازی است که برای کشتن شما ساخته شده است، بنابراین تبلیغات دریافت می کنید و آنها سخت می شوند، خط داستان خوب است، به همین دلیل است که یک 2 ستاره وجود دارد، اما برخی از تله ها غیر ضروری هستند، اولین باری که موسیقی را شنیدم موسیقی جدیدی وجود ندارد. boping اما فقط پرواز کرد و کارفرماها خیلی سخت هستند که سطح پایینی داشته باشید اگر پول می خواهید این بازی را بپردازید همچنین من بازی را انجام می دادم و 1 اشتباه و گیر کردم و جانم را از آن قسمت کردم که تقریباً تلفنم خراب شد در و مجبور به راه اندازی مجدد ifyourgameishardadmoreche
بازی خیلی عالی هست یعنی تو نوع خود حرف نداره فقد اون آخری بازی یعنی داخل 91 درصد از گیر کردم و نمیتونم کلید دوم اون دو در رو پیدا کنم اگه کسی میدونه به من بگه ممنون میشم حتما بازی رو نصب کن اگه میشد این بازی دو هم داشتم خیلی خوب می شد آخه من وقتی شش سالم بود روی تبلتم نصبش کردم ولی چون بچه بود نمی تونستم بازی کنم و تا نصفه هاش رفتم تا این که تبلتم خراب شد و حالا روی گوشیم دارم خیلی خوب است فقط من اینجا گیر. کردم و پنج ستاره هم برای این بازی کم است
Swordigo Przygodowe goas
گیم پلی عالی، دشمنان بزرگ، سطوح عالی، چالش برانگیز و سرگرم کننده. یکی از بهترین بازی های ماجراجویی در اینجا. انیمیشن و طراحی صدا میتونه بهتر باشه، موسیقی متن واقعا عالیه، اما جلوه های صوتی کمه (مثلا صدای پا وجود نداره) ولی بازی واقعا عالیه، قابل مقایسه با بازی هایی مثل زلدا.
این بازی ارزش وقت من را دارد. بازی کردن بسیار سرگرم کننده است. اگر 2 مورد باشد عالی می شود.
من این بازی را تمام کردم قسمت دیگر می شود بعد از این که با خودم جنگیدم تمام شد وووووووووووووووووووواقعا یکی دیگر بسازین بازیش حرف نداشت ولی هرکی نمیداند خانه پاییزی را باید بگم باید بپری پشت خانه ای که در ش روی قفل خداحافظ بود.
در ابتدا عالی بود، سپس بسیار آزاردهنده شد. برخی از سطوح به سادگی مضحک هستند، زیرا شما باید زمان پرش و حرکت خود را دقیقاً زمان بندی کنید، تا جایی که انجام هر کاری تقریبا غیرممکن می شود. و بعد این همه چیز احمقانه که وقتی آسیب می بینید به عقب پرواز می کنید. باحال نبود. باز هم، گاهی اوقات شما چندین آسیب می بینید زیرا یک لکه احمقانه به شما ضربه می زند، شما پرواز می کنید و روی آن فرود می آیید، سپس به بالا پرواز می کنید و روی آن فرود می آیید، دوباره و دوباره و دوباره! من از اول خوشم آمد؛ الان نه.
من واقعاً این بازی را دوست دارم وقتی 5 ساله بودم این بازی را بازی کردم و دوستش داشتم. من به آن 5 ستاره دادم. من امسال برگشتم و زمان خوبی بود اما متوجه ایرادات زیادی در این بازی شدم. ابتدا این بازی دارای سنگ زنی زیادی است و برای شکست دادن بازی و 100% آن باید بر کنترل ها مسلط شوید. دوم اینکه اگر برای مدت طولانی بازی کنید، به طور تصادفی حرکت شما به تاخیر می افتد که به خصوص در پازل ها و مبارزات سخت آزار دهنده است. برای رفع آن باید بازی را به طور کامل ببندید و شروع به بازی کنید. اگر درستش کردید 5 ستاره داشته باشید.
من از عصبانیت آن خوشم نمیآید من سالها این بازی را بازی میکنم و هنوز آن را شکست ندادهام، مکان تاریک بدترین چیز است که این توپهای آتشین را دارد که شما را به عقب میبرد غیرممکن است، من بقیه سطوح را دوست دارم.
این بازی بسیار تخیلی است و حس فوق العاده ای به شما می دهد. بهتر از سایر بازی های ماجراجویی زیر 45 تا 55 مگابایت است.
خیلی سخت و آسان است
عالی
واقعا سرگرم کننده است و من به آن پنج ستاره می دهم اما رئیس دوم بسیار سخت است زیرا شمشیر من و چیزهایی که شلیک می کنم در برابر آن بسیار ضعیف هستند.
Swordigo بسیار چالش برانگیز است و شما اغلب باید چندین بار قبل از عبور از یک بخش تلاش کنید. به طور کلی یک بازی پلتفرمر عالی است اما به بهبودهایی در کنترل ها، حملات/دفاع و غیره و مسائل کلی کیفیت زندگی نیاز دارد.