Post by transiagrebcaddurl on Mar 12, 2022 8:33:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече всичко ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Хубаво, но многотттттттт реклами
Wayyyyy твърде много реклами се пуснаха за по-малко от 10 минути и имаше 5 реклами
Всичко е наред, но всеки път, когато натисках различен символ, това ми дава друг начин да добавя и е толкова грешно, че рекламата на тази игра е истинска, рекламата е невероятна, играта е боклук.
Имате нужда от повече хора, но аз харесвам тази игра
Тази игра има твърде много реклами.
Има голям потенциал, но играта не може да се играе с всички реклами. Можете много добре да играете в режим на полет, но 90% от елементите са заключени зад реклами и изскачат дори когато просто докосвате екрана. Моля, намалете рекламите или дайте платена опция за изключване на рекламите - в противен случай бих харесал играта
обичам го толкова много
Толкова много мразя това за много добавки, че можете да получите само 7 thmes е скучно, тогава правите същото нещо в i ajte тази игра
Толкова изостава, че не ми позволява да й изплаквам косата или ноктите й, че не ми позволява да направя нищо! Така че моля, актуализирайте играта си и се отървете от бъговете, моля
Това е скучно
Направих Pearson, облечена, гримирана....
Беше забавно и очарователно и можеш да обличаш хората както си поискаш като реклами и те могат да ти опишат и беше наистина забавно, нека направим грима и че можеш да направиш прическа и ми хареса.
Лесна игра за стартиране. Насладете се на избора на аватари и обличането им. Някои от изреченията са написани неправилно. Аз съм над 30, така че се надявам по-ранните възрасти да имат по-млади аватари и по-подходящи тоалети за тяхната възраст. Имах проблем с намирането на връзка, която да ме върне към приложението, за да направя преглед.
Добре, че всички тоалети са много красиви, но рекламите, които не ми харесват, надявам се, че можете да ги премахнете, моля
Давам му 2, защото има твърде много реклами
Добре, не лошо
Какво си мислеше ръководството, когато пуснаха това?
В момента все още се изтегля
Vlinder Story: Dress up games Diverse crg
Фантастично!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много е скучно.
Инсталира две от тях. Мразя го.
Готина игра предполагам. Наистина ми е приятно да го играя, за да си успокоя нервите.
Тази игра беше добра, докато нямате повече дрехи за стил. Нуждаете се от нов грим за дрехи и предизвикателства. Просто става скучно
Други хора също споменаха, че буквално повече реклами, отколкото игра, това е нелепо.
Харесвам го, толкова много артикули също избирате и всичко е наистина хубаво в него. Дори графиката за правене на снимки на вашия аватар обаче не може да промени цвета на очите на вашия аватар.
Притеснявате се от реклами толкова много пъти, че не харесвам тази игра
3 звезди
Наистина забавно приложение, но много добавки, но освен това е страхотно
gghi
Нямам думи просто е добре
Харесвам го веднага щом започнах!!!
Толкова много добавки
Това е една от най-лошите игри, които съм играл, толкова зле и толкова подло харесвам, когато изберете аватар, че не работи, досадно е и има много много много много много много реклами е много лошо в архивния октомври. Взех тази игра още през октомври и можете да я изключите, след като приключите с използването й за известно време, става досадна и оставя известия на вашето нещо
Не харесвам играта, има нужда от актуализации.
Не е толкова добре
2048 Dėlionė myyu
Това е наистина хубава игра, но трябва да гледате реклами за много готини или сладки неща, така че да.
Твърде много реклами